1. computermuis

De top 10 beste computermuis van 2024

Aandacht: De computermuis is een uiterst veelzijdig apparaatje, waarmee u uw computer kunt besturen. Maar er zijn veel verschillende soorten computermuizen op de markt, het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Daarom hebben we een top 10 gemaakt met de beste computermuizen die momenteel op de markt zijn. In dit artikel vertellen we u waarom u een computermuis aan moet schaffen en geven we u een lijst met de top 10 producten. Dus als u op zoek bent naar een geschikte computermuis, neem dan zeker even de tijd om ons artikel te lezen!

Wat is de beste computermuis van 2024? Vind hier de top 10 beste computermuizen

Wil je voor in je kantoor een nieuwe computermuis kopen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je namelijk allerlei soorten en varianten naar voren komen. Daarbij is het ook nog een feit dat je niet dagelijks een computermuis koopt. Je doet er daarom verstandig aan om je goed in het huidige aanbod te verdiepen. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Hoe wij dit doen? Onze specialisten zijn voor jou op zoek naar de 10 beste computermuis gegaan. Op basis van onze bevindingen en analyses hebben wij uiteindelijk de 10 beste computermuis aan kunnen wijzen. Verder voorzien wij je verderop in dit artikel nog van handige tips. Met deze tips ben je in staat om nog sneller de beste computermuis voor in jouw kantoor uit te kiezen.

Laatste aangepast: 27 jul. 2023

30 jun. 2023

Hoi, mijn naam Cathlyn. Samen met een team van andere specialisten werk ik dagelijks hard aan de website Hetbestevoorkantoor.nl. Dit doe ik voornamelijk omdat ik het erg leuk vind. Kantoorartikelen hebben bij mij een bepaalde passie opgewekt, getuige ook mijn vorige banen. Zo ben ik actief geweest als inrichter van kantoorpanden. Waar een goed kantoor aan moet voldoen, kan ik je dan ook haarfijn uitleggen.

Cathlyn Bakker
Cathlyn Bakker

De 5 beste computermuizen van A tot Z uitgelicht

Wat is nou de beste computermuis waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag is per individu verschillend. Dit komt voornamelijk doordat de wensen per individu verschillend zijn. Ook komt dit doordat de verschillende computermuis allemaal op hun eigen manier uniek zijn. Dit maakte het voor ons een ware uitdaging om de 5 beste computermuis uit te kiezen. Uiteindelijk zijn wij bij de onderstaande 5 varianten uitgekomen.

1. Smartify Draadloze Muis Bluetooth Muis Stil Oplaadbaar.

5/5

De Smartify Draadloze Muis is niet alleen slank, maar ook stil. De muis is voorzien van een stille, precieze sensor en knoppen, waardoor je je in stilte kunt concentreren zonder afgeleid te worden door een lawaaiige muis. Ook is de Smartify Draadloze Muis draadloos, waardoor je je bewegingen vrij kunt maken en de muis gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is de Smartify Draadloze Muis oplaadbaar. De muis wordt geleverd met een USB-oplaadkabel, waarmee je de muis tot wel twee maanden draadloos kunt gebruiken. Ook is de muis Bluetooth compatibel, wat betekent dat je de muis kunt verbinden met verschillende apparaten, waaronder laptops, tablets en smartphones.

2. HP 100 Bedrade Muis.

5/5

De HP 100 Bedrade Muis is een uitstekend hulpmiddel voor dagelijks gebruik. Het design is zo gecreëerd dat de muis ontspannen en natuurlijk in de hand ligt, waardoor je hem de hele dag door kunt gebruiken. Met deze muis kun je vloeiende bewegingen maken, ongeacht of je links- of rechtshandig bent. Je kunt de muis zo installeren dat hij precies bij je hand past. De HP 100 Bedrade Muis heeft een ergonomisch design dat je handen comfortabel laat rusten. Met de gevoelige sensor die is ingebouwd in de muis, kun je nauwkeurige cursorbewegingen maken met minimale inspanning. Bovendien heeft de muis een gladde, vloeiende beweging waardoor je sneller en efficiënter kunt werken. De muis is geschikt voor zowel thuis- als kantoorgebruik. Met deze muis kun je een betrouwbare, comfortabele werkervaring creëren.

3. Trust Carve Bedrade Muis Optisch USB.

5/5

De Trust Carve Optische Muis is een zeer gebruiksvriendelijke en stijlvolle muis. Hij is gemaakt van stevig materiaal en is daardoor sterk en duurzaam. De muis heeft een ergonomisch ontwerp en is daardoor comfortabel in gebruik. Het scrollwiel maakt het scrollen door documenten of websites eenvoudig en nauwkeurig. De Trust Carve Optische Muis is ook uitgerust met een optische technologie die meer nauwkeurigheid biedt. Dit betekent dat je bewegingen meer responsief zijn en dat je de muis moeiteloos kunt gebruiken voor alledaagse taken. De muis heeft een kabel van 1,8 meter, zodat je de muis op een afstand kunt gebruiken. Je kunt de muis ook aansluiten op een USB-poort, zodat je het gemakkelijk aan je laptop of computer kunt koppelen.

4. HP 280M draadloze stille muis.

5/5

De HP 280M draadloze stille muis is een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse workflow. Met een draadloze verbinding met je laptop of computer ga je nooit meer last hebben van vervelende kabels die overal in de weg zitten. De batterijduur is ongekend, met tot wel 18 maanden[1] zul je nooit meer je muis hoeven op te laden. Het ergonomische ontwerp is speciaal ontworpen om je handen en polsen meer comfort te geven, zodat je je productiviteit en concentratie kunt behouden. De stille klikfunctie is een ongekende innovatie. Geniet van hetzelfde klikgevoel zonder al het lawaai te maken. HP Blue Optical Technology maakt het mogelijk om de muis op elk oppervlak te gebruiken, zodat je altijd je werk kunt doen, waar je ook bent. Kortom, de HP 280M draadloze stille muis is een must-have voor iedereen die productief wil blijven. Met het geruisloze klikgevoel, een comfortabel ontwerp en een batterijduur van maar liefst 18 maanden[1] kun je je aandacht gericht houden op je werk. Dit is de perfecte muis voor gebruikers die op zoek zijn naar productiviteit en stijl.

5. Logitech M185 Draadloze Muis.

5/5

De Logitech M185 is een slanke muis die is ontworpen met een comfortabele pasvorm, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik. De muis heeft een kleine USB-ontvanger die in de USB-poort van uw computer past en gebruik maakt van een precisie-optische sensor die bewegingen met hoge precisie registreert. De muis is voorzien van 3 knoppen - twee voor het scrollen en een voor klikken - en is compatibel met Windows, Mac en Linux-systemen. De Logitech M185 is ook een energiezuinige muis. Het heeft een automatisch uit- en aan-schakelsysteem dat de batterijduur verlengt. Het energiezuinige design garandeert ook dat de batterijen tot wel 12 maanden meegaan. De muis is ook uitgerust met een handige sleepmodus waardoor de muis in slaapstand gaat als deze niet wordt gebruikt om de batterij te sparen.

Nog niet de perfecte computermuis gevonden?

Vind je de bovenstaande 5 computermuis niet volledig op je wensen aansluiten? Of is er een andere reden waarom je liever niet voor één van deze 5 computermuis kiest? In dat geval raden wij je aan om ook onderstaande 5 productreviews goed door te nemen. Ook over deze 5 computermuis zijn wij namelijk te spreken.

6. Logitech M220 Silent Draadloze Muis.

5/5

De Logitech M220 Silent Draadloze Muis is een muis waarmee je geruisloos kan navigeren. Met zijn bijna stille kliksensatie, onderdrukt de muis ruis met meer dan 90% in vergelijking met traditionele muizen. Hij heeft ook een automatische slaapstandfunctie, waardoor je kunt genieten van een lange batterijlevensduur van maar liefst 18 maanden. De Logitech M220 Silent Draadloze Muis heeft ook geavanceerde optische tracking van Logitech®. Hierdoor kunnen nauwkeurige bewegingen worden gemaakt op vrijwel elk oppervlak, ongeacht de ondergrond. Het is ook een draadloze muis, waardoor je kunt genieten van een draadloze vrijheid en flexibiliteit. De muis wordt geleverd met een USB-ontvanger, waardoor je gemakkelijk het apparaat kunt aansluiten op je computer.

7. Logitech M705 Draadloze Marathon Muis USB Rechtshandig.

5/5

De Logitech M705 draadloze Marathon Muis is perfect voor het efficiënt en comfortabel bedienen van uw computer. Dankzij de innovatieve technologie van Logitech, gecombineerd met de ergonomische vorm, blijft deze muis comfortabel in de hand liggen, waardoor u urenlang gemakkelijk kunt werken. Het grote voordeel van deze draadloze muis is dat hij veel minder energie verbruikt dan vergelijkbare draadloze muizen. Hierdoor heeft u maar liefst drie jaar aan gebruiksgemak zonder dat u de batterijen hoeft te vervangen. Dit type muis maakt gebruik van een USB-ontvanger, waardoor het werken met de muis bovendien draadloos en eenvoudig is. Er is geen Bluetooth-verbinding nodig, wat ook de installatie eenvoudiger maakt. De Logitech M705 draadloze Marathon Muis heeft een rechtshandig design, waardoor hij bijzonder geschikt is voor rechtshandige gebruikers. Met deze muis krijgt u een allesomvattend product met een innovatief design, perfecte prestaties en een lange levensduur.

8. Trust Verto Draadloze Muis Ergonomisch.

5/5

De Trust Verto Draadloze Muis Ergonomisch biedt ook een breed scala aan gebruiksvriendelijke functies. De muis heeft een speciale DPI-schakelaar die je kan instellen op 800/1200/1600/2400 DPI. Hiermee kun je de cursor snelheid naar wens aanpassen. Bovendien biedt de muis een automatische slaapstand, waardoor je energie bespaart. De Trust Verto Draadloze Muis Ergonomisch is gemakkelijk te bedienen door het plug-and-play ontwerp. Het is ook compatibel met Windows, Mac, Linux en Chrome OS. De muis wordt geleverd met een USB nano-ontvanger en heeft een draadloze bereik van tot wel 10 meter. De muis is voorzien van een rubberen scrollwiel, 3 knoppen en een duurzame afwerking. Hiermee biedt de muis de duurzaamheid die je voor langere tijd nodig hebt.

9. Wurk Draadloze Muis Oplaadbaar Bluetooth 4.0 2.4GHz USB Draadloos Computermuis Laptop Mac PC.

5/5

De draadloze muis is gemaakt met de modernste technologie, waardoor hij een hoge prestatie levert. Het heeft een precisie met een gevoeligheid tot 1000 DPI, wat perfect is voor allerlei taken. De muis is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows XP, Vista, 7, 8, 10 en Mac OS. De Wurk Draadloze Muis Oplaadbaar Bluetooth 4.0 2.4GHz USB Draadloos Computermuis Laptop Mac PC biedt zowel een comfortabele als een precieze ervaring. De muis is licht van gewicht en heeft een antislip ontwerp. Het handvat is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor je het gemakkelijk voor langere tijd kunt gebruiken. Bovendien heeft de muis een ergonomisch ontwerp, waardoor je bij intensief gebruik geen last krijgt van vermoeidheid. Met deze muis kun je je productiviteit verhogen en gemakkelijk multitasken.

10. Logitech MX Master 3S Muis.

5/5

De Logitech MX Master 3S Muis is het perfecte accessoire voor onderweg of thuiskantoor. Deze muis biedt een uitstekende gebruikservaring met zijn stille click-knoppen en 8K optische sensor. Je kunt je handen op de perfecte manier rusten, want het ergonomisch ontworpen silhouet ondersteunt je handpalm en vingers. Daarnaast gaat deze muis tot wel 70 dagen mee nadat hij volledig is opgeladen. Met de Logitech MX Master 3S Muis kun je op alle oppervlakken gemakkelijk werken, zelfs op glas!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste computermuis

Ja, je kunt deze computermuis blind vertrouwen. Dit heeft twee redenen:

  • Wij hebben volledig zelf het onderzoek uitgevoerd. De adviezen die wij je geven, zijn hierdoor adviezen waar wij volledig achterstaan.
  • Wij werken volledig onafhankelijkheid. Ook hebben wij ervoor gekozen om onafhankelijk te werken. Dit houdt in dat wij niet met andere merken of fabrikanten samenwerken.

Voor het selecteren van de 10 beste computermuis hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we kritisch naar de kwaliteit, prijs, samenstelling en voordelen per product gekeken. Op basis daarvan hebben we uiteindelijk de top 10 beste computermuis aan kunnen wijzen.

Onze laatste woord over computermuis

Ze hebben al het werk gedaan en het resultaat staat hierboven. De beste muis voor jou hangt af van je individuele behoeften en je budget. Kies een muis die het beste past bij je behoeften met behulp van de informatie die je hier hebt gekregen. Je zal merken dat je met de juiste computermuis productiver en efficiënter bent. Je zal ook minder last hebben van vermoeide handen, wat een groot voordeel is. Daarom is het de moeite waard om de tijd te nemen om de verschillende opties te vergelijken. Het is dus belangrijk om de tijd te nemen om goed na te denken over de computermuis die je wilt kopen. Door de informatie in deze top 10 te gebruiken, heeft u de beste optie voor uw behoeften binnen handbereik. Maak gebruik van deze informatie en kies een muis die perfect past bij uw behoeften. Met behulp van deze top 10, kun je de juiste computermuis vinden die bij je past. Je hoeft niet meer uren te spenderen aan het vergelijken van willekeurige computermuizen. Het onderzoek is al gedaan en de beste producten staan hierboven. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een topkwaliteit muis krijgt als je een van deze opties kiest. Het is dus belangrijk om een computermuis te kiezen die afgestemd is op je individuele behoeften en je budget. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het zoeken naar de beste optie, want dat is al voor je gedaan. Kies gewoon een van de bovenstaande opties en je hebt een topkwaliteit mu.

Nieuwe computermuis kopen: waar moet je precies op letten?

Is het voor jou kraakhelder; heb je een nieuwe computermuis voor in je kantoor nodig? Dan doe je er, volgens ons, verstandig aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Dat deze 10 computermuis als beste uit onze test gekomen zijn, is uiteraard niet zonder reden. Nee, deze 10 computermuis hebben gewoonweg het meeste te bieden. Om uiteindelijk voor jezelf tot de juiste keuze te komen, zijn er een paar zaken waar je goed op moet letten.

Samenstelling en gebruik van de computermuis

Ten eerste moet je goed naar de samenstelling van elke computermuis kijken. Elke computermuis is op zijn eigen manier uniek, waardoor je op dit gebied een uitgebreide vergelijking kunt maken. Ten tweede moet je over het gewenste gebruik nadenken. Waarvoor en hoe wil je precies je nieuwe computermuis gebruiken? Als je dat weet, kun je dit prima afstemmen op de samenstelling van elke computermuis. Je bent hierdoor in staat om alvast een flinke schifting in het aanbod te maken.

Budget en kwaliteit van de computermuis

Verder heb je uiteraard met de kwaliteit van de computermuis te maken. Wij raden je aan om alleen voor een variant van een A-merk te kiezen. Kies ook voor een variant die goed aangeschreven staat. Dat geldt in ieder geval allemaal voor de varianten die wij hierboven besproken hebben. Tot slot moet je ook nog op je budget letten. Hoeveel geld kun en wil je uitgeven aan je nieuwe computermuis? Doordat de prijzen nogal uiteenlopen, kun je voor elk budget wel een prima computermuis aanschaffen. Ga in ieder geval voor één van bovenstaande varianten.