Over ons

Super leuk dat je een kijkje op Hetbestevoorkantoor.nl neemt. Daar zijn wij erg blij mee, aangezien wij dagelijks hard werken aan deze website. Dit doen we niet vanuit eigen belang, maar vooral om mensen op de beste manier te kunnen informeren en adviseren. Hierbij ligt onze focus dus volledig op producten voor in het kantoor.

Waarom wij deze focus hebben? Omdat wij – om een of andere reden – veel plezier halen uit het reviewen van kantoorartikelen. Wij zien de meerwaarde van deze artikelen in en raden je aan om hierin te investeren. Door in de beste kantoorartikelen te investeren, werk je simpelweg op een veel fijnere manier.

Onze medewerkers

Aan deze website werken meerdere specialisten gezamenlijk. Elke specialist is in bepaalde kantoorartikelen gespecialiseerd, waardoor wij geen enkel kantoorartikel buiten beschouwing hoeven te laten. Dat zie je overduidelijk aan de vele reviews die wij op deze website geschreven hebben. Per review vind je 10 productreviews, waarmee jij in staat bent om de beste keuze voor in jouw kantoor te maken.

Om meerdere redenen zijn wij met deze website gestart. De eerste reden is terug te vinden in het plezier dat wij hieraan beleven. Wij vinden het simpelweg leuk om producten te reviewen en om jou van de beste adviezen te voorzien. De tweede reden is terug te vinden in andere websites. Veel andere websites werken afhankelijk, terwijl wij juist 100% onafhankelijk werken. Wij werken niet met andere merken of bedrijven samen, maar adviseren je alleen om de beste producten te kopen.

De laatste reden is terug te vinden in de informatievoorziening. Veel andere websites geven incorrecte of onvolledige informatie. Dat was voor ons reden om het een stuk beter te doen. Deze website is daar het gevolg van. Als je nieuwe artikelen/producten voor op kantoor wilt kopen, doe je op deze website alle benodigde informatie op.