1. laserprinter

De top 10 beste laserprinter van 2024

Met stijgende verwachtingen en een toenemende behoefte aan kwaliteit en efficiëntie, wordt het steeds moeilijker om de juiste laserprinter uit te kiezen. Maar het is belangrijk dat je juist die laserprinter kiest waarmee je jouw taken kunt verrichten zonder problemen. Daarom hebben wij een top-10 van de beste laserprinters opgesteld, zodat je een goed beeld krijgt van wat er te krijgen is. Neem de tijd om de functies, prestaties en mogelijkheden van elke laserprinter te vergelijken, zodat je eenvoudig een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wat is de beste laserprinter van 2024? Vind hier de top 10 beste laserprinters

Wil je voor in je kantoor een nieuwe laserprinter kopen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je namelijk allerlei soorten en varianten naar voren komen. Daarbij is het ook nog een feit dat je niet dagelijks een laserprinter koopt. Je doet er daarom verstandig aan om je goed in het huidige aanbod te verdiepen. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Hoe wij dit doen? Onze specialisten zijn voor jou op zoek naar de 10 beste laserprinter gegaan. Op basis van onze bevindingen en analyses hebben wij uiteindelijk de 10 beste laserprinter aan kunnen wijzen. Verder voorzien wij je verderop in dit artikel nog van handige tips. Met deze tips ben je in staat om nog sneller de beste laserprinter voor in jouw kantoor uit te kiezen.

Laatste aangepast: 26 jul. 2023

30 jun. 2023

Hoi, mijn naam Cathlyn. Samen met een team van andere specialisten werk ik dagelijks hard aan de website Hetbestevoorkantoor.nl. Dit doe ik voornamelijk omdat ik het erg leuk vind. Kantoorartikelen hebben bij mij een bepaalde passie opgewekt, getuige ook mijn vorige banen. Zo ben ik actief geweest als inrichter van kantoorpanden. Waar een goed kantoor aan moet voldoen, kan ik je dan ook haarfijn uitleggen.

Cathlyn Bakker
Cathlyn Bakker

De 5 beste laserprinters van A tot Z uitgelicht

Wat is nou de beste laserprinter waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag is per individu verschillend. Dit komt voornamelijk doordat de wensen per individu verschillend zijn. Ook komt dit doordat de verschillende laserprinter allemaal op hun eigen manier uniek zijn. Dit maakte het voor ons een ware uitdaging om de 5 beste laserprinter uit te kiezen. Uiteindelijk zijn wij bij de onderstaande 5 varianten uitgekomen.

1. HP LaserJet M110we Laserprinter.

5/5

De HP LaserJet M110we Laserprinter is uitgerust met een afdrukresolutie van maximaal 600 x 600 dpi voor haarscherpe afbeeldingen en een afdruksnelheid van maximaal 22 pagina's per minuut. De printer heeft een draadloze verbinding voor gemakkelijk delen en printen, waarmee je je documenten draadloos kunt afdrukken vanaf je smartphone, laptop of tablet. De HP LaserJet M110we Laserprinter biedt ook een automatische tweezijdige afdrukfunctie, waarmee je snel dubbelzijdig kunt afdrukken. De HP LaserJet M110we Laserprinter heeft een LCD-kleurenscherm waarmee je de printerstatus gemakkelijk kunt bekijken. De printer heeft ook automatische uitschakelfuncties die energie besparen en de levensduur van de printer verlengen. De printer heeft een uitgebreide garantie van twee jaar met mogelijkheid tot verlenging. Dit betekent dat u in geval van problemen of defecten kunt terugvallen op de technische ondersteuning van HP. De printer is ook voorzien van een energiezuinig ontwerp, waardoor je kunt genieten van een lagere energierekening en een milieuvriendelijkere oplossing.

2. HP LaserJet M140we All-in-One Printer.

5/5

De HP LaserJet MFP M140we All-in-One Printer is een krachtig en betrouwbaar apparaat dat alles wat je nodig hebt biedt voor moderne bedrijfsbehoeften. Met printen, scannen, kopiëren en faxen in een enkele oplossing, is dit apparaat de beste keuze voor professionele prestaties. De printer heeft een hoge printkwaliteit met scherpe en heldere afdrukken, dankzij de innovatieve HP JetIntelligence-technologie. Ook is er een energiezuinige modus om energie te besparen en de kosten te verlagen. Daarnaast is er een vrij hoge printcapaciteit van 23 pagina's per minuut, waardoor je snel hoogwaardige documenten kunt produceren. Het apparaat is voorzien van een kleuren touchscreen met een intuïtief menu, waardoor het gebruik van de printer eenvoudig is. Daarnaast is het ook mogelijk om verbinding te maken met de printer via Wi-Fi, waardoor je vanuit je mobiele apparaat kunt printen. Bovendien wordt de printer geleverd met HP+, waarmee je eenvoudig kunt printen vanaf verschillende locaties.

3. Brother HL-1110 Laserprinter.

5/5

De Brother HL-1110 laserprinter heeft een hoge afdrukkwaliteit en is eenvoudig te bedienen. Met de automatische dubbelzijdige afdrukfunctie kun je ook dubbelzijdige documenten met gemak afdrukken. Dit spaart papier en helpt je bij het beheren van kosten. Met een lage geluidsproductie en een printcapaciteit van maximaal 10.000 pagina's per maand, is de Brother HL-1110 een uitstekende keuze voor kleine kantoren en thuiswerkers. De Brother HL-1110 laserprinter heeft een hoge tonercapaciteit en kan gebruikt worden met toner cartridges van hoge kwaliteit. Het innovatieve tonersysteem maakt gebruik van een automatische tonerbesparing om energie te besparen. Dankzij het energiezuinige ontwerp is de Brother HL-1110 een milieuvriendelijke printer die helpt bij het verminderen van je energieverbruik.

4. Brother HL-L2350DW Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is ook voorzien van diverse handige functies. Zo is deze printer voorzien van een draadloos netwerk waardoor je de printer kunt delen met meerdere PCs. Ook is het mogelijk om afdrukken rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet te verzenden. Verder heeft deze printer een dubbelzijdig afdrukfunctie waarmee je automatisch dubbelzijdig kunt afdrukken. Hiermee bespaar je niet alleen papier, maar ook tijd. Het is ook mogelijk om zelf toner te vervangen. De toner die gebruikt wordt in de Brother HL-L2350DW Laserprinter is de TN2410 toner. Deze toner produceert heldere prints met een hoge kleurintensiteit. Deze toner is ook nog eens duurzaam, wat betekent dat je langer kunt afdrukken. Bovendien is deze toner milieuvriendelijk en zorgt het voor minder verspilling.

5. Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter is een veelzijdige printer voor thuis of kleine kantoren die gebruik maakt van een laserprinter. De printer is uitgerust met een automatische dubbelzijdig printfunctie voor het besparen van papier en energie. Het apparaat heeft een hoge printsnelheid van 30 pagina's per minuut en een hoge kwaliteit van 2400 x 600 dpi voor scherpe afdrukken. De Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter heeft een draadloze netwerkverbinding voor een flexibele verbinding met je laptop, tablet of smartphone. Je kunt gemakkelijk afdrukken vanaf je mobiele apparaat met de Brother iPrint&Scan-app, zonder dat je een computer hoeft aan te sluiten. Dit maakt het gemakkelijk om afdrukken te maken vanaf elke locatie. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van inkt, maar van toner, waardoor je geld bespaart doordat je de toner minder vaak hoeft te vervangen.

Nog niet de perfecte laserprinter gevonden?

Vind je de bovenstaande 5 laserprinter niet volledig op je wensen aansluiten? Of is er een andere reden waarom je liever niet voor één van deze 5 laserprinter kiest? In dat geval raden wij je aan om ook onderstaande 5 productreviews goed door te nemen. Ook over deze 5 laserprinter zijn wij namelijk te spreken.

6. Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter is een uitstekende oplossing voor drukke gezinnen en kleine bedrijven. Met deze gebruiksvriendelijke printer kun je professionele afdrukken maken in zwart-wit of kleur. Met een printresolutie van 2400 x 600 dpi resulteert dit in gedetailleerde afbeeldingen. Ook bevat de printer een 50-vellen papierlade die veel documenten in een keer kan verwerken. Verder is de Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter ook geschikt voor dubbelzijdig printen, wat de efficiëntie verhoogt. Bovendien is de printer ook voorzien van kopieer- en scanfuncties, waarmee kopieën van documenten gemaakt en gescand kunnen worden. Daarnaast maakt de draadloze verbinding het mogelijk om vanaf je laptop, smartphone of tablet direct te printen. Je hebt dus altijd toegang tot je documenten, waar je ook bent.

7. Brother HL-L2370DN Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2370DN laserprinter is een uitstekende keuze voor drukke huishoudens en kleine kantoren. Hij is voorzien van een geavanceerd, energiezuinig ontwerp dat helpt bij het verminderen van energiekosten. De printer heeft een snelheid van 34 pagina's per minuut, waardoor hij ideaal is voor het afdrukken van veel documenten. Daarnaast is deze printer uitgerust met dubbelzijdige printmogelijkheden, waardoor u dubbelzijdige documenten kunt afdrukken met slechts één druk op de knop. De Brother HL-L2370DN is ook uitgerust met een ongelooflijke hoge kwaliteit van laserprinten. Het printerpapier wordt bevochtigd om kleurvervaging te voorkomen en de printkwaliteit te verbeteren. Bovendien is de printer uitgerust met een krachtige processor die het mogelijk maakt om de afdrukken snel en betrouwbaar te verwerken. De printer heeft een ingebouwde netwerkkaart die het mogelijk maakt om draadloos te printen, waardoor het gemakkelijk is om draadloos met de printer te communiceren. Bovendien is de Brother HL-L2370DN laserprinter voorzien van een 250-vel invoerlade, waardoor u veel documenten tegelijk kunt afdrukken.

8. Brother DCP-1610W Draadloze All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-1610W is de perfecte all-in-one laserprinter voor het verbeteren van uw productiviteit. Deze multifunctionele printer biedt een draadloze connectiviteit met WiFi, waardoor je gemakkelijk vanaf je computer of mobiele apparaat kan printen, scannen en kopiëren. Met een snelheid van 20 pagina's per minuut en een resolutie van 2400 x 600 dpi worden heldere, scherpe afdrukken geproduceerd. De Brother DCP-1610W heeft een lage energieverbruik en een afneembaar toner systeem, waardoor je gemakkelijk en zonder moeite de toner kunt vervangen. Bovendien heeft de printer een kleine voetafdruk, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen of opbergen. De printer bevat ook een automatische dubbelzijdige functie, waardoor je papier kunt besparen. Met de Brother DCP-1610W maak je je kantoorwerkzaamheden eenvoudig en efficiënt.

9. Brother HL-L2310D Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2310D Laserprinter biedt een uitstekende prestatie met behulp van een hoge printresolutie van 2400 x 600 dpi en een snelle afdruksnelheid van 24 pagina's per minuut. U kunt deze laserprinter gemakkelijk aansluiten met een USB-kabel of draadloos netwerk. De eenvoudige bediening en de twee-lijn LCD-weergave maken de HL-L2310D eenvoudig te bedienen. De HL-L2310D heeft ook een energiezuinig ontwerp dat helpt bij het verminderen van het energieverbruik. De printer heeft ook een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie. De dubbelzijdige afdrukken besparen tijd, geld en papier. Daarnaast is de HL-L2310D voorzien van een 250-vel invoerlade, waardoor u meer pagina's kunt afdrukken voordat u de lade hoeft bij te vullen. Bovendien zijn er geen stof en vervuiling als gevolg van de tonertechnologie.

10. Brother HL-1210W Draadloze Laserprinter.

5/5

Met de Brother HL-1210W draadloze laserprinter krijgt u de perfecte combinatie van prestatie, comfort en kostenbesparing. De HL-1210W laserprinter biedt een drukte van 14 pagina's per minuut en een resolutie van 2400 x 600 dpi. Het is een van de meest compacte en stijlvolle zwart-witlaserprinters die er zijn. Met de Brother HL-1210W krijgt u een eenvoudig te gebruiken, zuinige en draadloze printer die is ontworpen voor het snel en probleemloos printen van documenten. Het is perfect voor een actief thuiskantoor en heeft een brede lijst aan functies, waaronder dubbelzijdig printen, direct printen vanaf een USB-stick en afdrukken vanaf mobiele apparaten. Het is ook voorzien van een energiebesparende modus om energie te besparen, waardoor uw elektriciteitsrekeningen lager zullen blijven. Bovendien is de printer ook voorzien van een handige toner spaarstand om de kosten van inkt te minimaliseren.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste laserprinter

Ja, je kunt deze laserprinter blind vertrouwen. Dit heeft twee redenen:

  • Wij hebben volledig zelf het onderzoek uitgevoerd. De adviezen die wij je geven, zijn hierdoor adviezen waar wij volledig achterstaan.
  • Wij werken volledig onafhankelijkheid. Ook hebben wij ervoor gekozen om onafhankelijk te werken. Dit houdt in dat wij niet met andere merken of fabrikanten samenwerken.

Voor het selecteren van de 10 beste laserprinter hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we kritisch naar de kwaliteit, prijs, samenstelling en voordelen per product gekeken. Op basis daarvan hebben we uiteindelijk de top 10 beste laserprinter aan kunnen wijzen.

Onze laatste woord over laserprinter

Het is duidelijk dat door de top 10 producten te analyseren, je een goed beeld hebt gekregen van de beste beste opties voor laserprinter. Het enorme aantal verschillende opties kan vaak overweldigend zijn, dus door deze lijst te bekijken is de keuze makkelijker. Door veel tijd en energie te steken in het onderzoeken van de top 10 producten kan je ervoor zorgen dat je de beste keuze maakt en geen tijd meer verspilt. Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt, kan je er zeker van zijn dat je een goede aankoop hebt gedaan. Deze laserprinter zal je in staat stellen om jouw ideeën en projecten eenvoudig af te drukken. Hopelijk heb je met behulp van deze lijst de perfecte laserprinter gevonden!

Nieuwe laserprinter kopen: waar moet je precies op letten?

Is het voor jou kraakhelder; heb je een nieuwe laserprinter voor in je kantoor nodig? Dan doe je er, volgens ons, verstandig aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Dat deze 10 laserprinter als beste uit onze test gekomen zijn, is uiteraard niet zonder reden. Nee, deze 10 laserprinter hebben gewoonweg het meeste te bieden. Om uiteindelijk voor jezelf tot de juiste keuze te komen, zijn er een paar zaken waar je goed op moet letten.

Samenstelling en gebruik van de laserprinter

Ten eerste moet je goed naar de samenstelling van elke laserprinter kijken. Elke laserprinter is op zijn eigen manier uniek, waardoor je op dit gebied een uitgebreide vergelijking kunt maken. Ten tweede moet je over het gewenste gebruik nadenken. Waarvoor en hoe wil je precies je nieuwe laserprinter gebruiken? Als je dat weet, kun je dit prima afstemmen op de samenstelling van elke laserprinter. Je bent hierdoor in staat om alvast een flinke schifting in het aanbod te maken.

Budget en kwaliteit van de laserprinter

Verder heb je uiteraard met de kwaliteit van de laserprinter te maken. Wij raden je aan om alleen voor een variant van een A-merk te kiezen. Kies ook voor een variant die goed aangeschreven staat. Dat geldt in ieder geval allemaal voor de varianten die wij hierboven besproken hebben. Tot slot moet je ook nog op je budget letten. Hoeveel geld kun en wil je uitgeven aan je nieuwe laserprinter? Doordat de prijzen nogal uiteenlopen, kun je voor elk budget wel een prima laserprinter aanschaffen. Ga in ieder geval voor één van bovenstaande varianten.