1. planbord

De top 10 beste planbord van 2024

Met iedereen die in een hectische levensstijl leeft, wordt het steeds moeilijker om dingen onder controle te houden. Gelukkig zijn er planborden, een slimme oplossing om alles wat je doet te organiseren. Het planbord biedt je de mogelijkheid om je dagelijkse activiteiten ordelijk te volgen. Deze verduidelijken wat je in het verleden hebt gedaan, jouw huidige to-do's en wat je in de toekomst moet doen. Met deze kennis uitgerust, is het gemakkelijk om een actieplan te maken en gericht te blijven op je doelen. Gelukkig zijn er verschillende planborden beschikbaar om aan te schaffen. In dit artikel bekijken we de top-10 planborden die er momenteel op de markt zijn. Elke optie maakt gebruik van verschillende technologieën, waardoor je kunt kiezen welk planbord het beste bij je past. Ontdek de veelzijdigheid van planborden en leer hoe je elk van hen kunt gebruiken om je productiviteitsniveaus te verhogen.

Wat is de beste planbord van 2024? Vind hier de top 10 beste planborden

Wil je voor in je kantoor een nieuwe planbord kopen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je namelijk allerlei soorten en varianten naar voren komen. Daarbij is het ook nog een feit dat je niet dagelijks een planbord koopt. Je doet er daarom verstandig aan om je goed in het huidige aanbod te verdiepen. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Hoe wij dit doen? Onze specialisten zijn voor jou op zoek naar de 10 beste planbord gegaan. Op basis van onze bevindingen en analyses hebben wij uiteindelijk de 10 beste planbord aan kunnen wijzen. Verder voorzien wij je verderop in dit artikel nog van handige tips. Met deze tips ben je in staat om nog sneller de beste planbord voor in jouw kantoor uit te kiezen.

Laatste aangepast: 3 aug. 2023

30 jun. 2023

Hoi, mijn naam Cathlyn. Samen met een team van andere specialisten werk ik dagelijks hard aan de website Hetbestevoorkantoor.nl. Dit doe ik voornamelijk omdat ik het erg leuk vind. Kantoorartikelen hebben bij mij een bepaalde passie opgewekt, getuige ook mijn vorige banen. Zo ben ik actief geweest als inrichter van kantoorpanden. Waar een goed kantoor aan moet voldoen, kan ik je dan ook haarfijn uitleggen.

Cathlyn Bakker
Cathlyn Bakker

De 5 beste planborden van A tot Z uitgelicht

Wat is nou de beste planbord waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag is per individu verschillend. Dit komt voornamelijk doordat de wensen per individu verschillend zijn. Ook komt dit doordat de verschillende planbord allemaal op hun eigen manier uniek zijn. Dit maakte het voor ons een ware uitdaging om de 5 beste planbord uit te kiezen. Uiteindelijk zijn wij bij de onderstaande 5 varianten uitgekomen.

1. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

Met de Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot kun je je dagelijkse planning op een unieke manier organiseren. Deze stevige, duurzame whiteboard planner is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en is eenvoudig te bevestigen op alle soorten gladde oppervlakken, zoals kasten, muren of ramen. De Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is voorzien van een handig, kleurrijk kalenderraamwerk dat je naar wens kunt invullen. Elke dag heeft zijn eigen kleur en deze weekplanning is voorzien van acht kleurrijke kleefstrips, waarmee je de whiteboard planner gemakkelijk op een plaats kunt bevestigen en verplaatsen. Zo kun je je dagelijkse planning overzichtelijk bijhouden, zonder dat je iets hoeft te verplaatsen. Bovendien kun je de kleefstrips eenvoudig verwijderen zonder sporen achter te laten. Hierdoor is de Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot ideaal voor mensen die regelmatig van locatie veranderen. De Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is een stijlvolle en functionele manier om je administratie en planning bij te houden. Met heldere kleuren en een praktisch kalenderraamwerk, houd je eenvoudig je dagelijkse planning bij en krijg je meer overzicht in je taken. Met deze duurzame whiteboard planner blijft je administratie altijd up-to-date!

2. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot.

5/5

Met het Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot maak je direct een verandering in je dagelijkse planning. Dit planbord heeft een opvallende maand-indeling die je helpt om je doelen te behalen en je dagelijkse taken te plannen. Het planbord is gemaakt van hoogwaardig kunststof met een speciale sticky-coating, waardoor de vellen eindeloos kunnen worden herplakt op vlakke, gladde en niet-poreuze ondergronden. Bovendien maakt de speciale sticky-coating het mogelijk om de vellen te verplaatsen zonder lijmresten of sporen achter te laten. Je kunt het planbord bijvoorbeeld aan de koelkast, het raam of je deur hangen. Het Greenstory Sticky Whiteboard Planbord maand Groot is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt een kleur kiezen die bij je interieur past. Bovendien is de verpakking volledig recyclebaar, zodat je kunt bijdragen aan een duurzamere wereld. Het planbord is gemakkelijk schoon te maken, waardoor je de hele maand een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving hebt. Het planbord is perfect voor thuis of op kantoor en is ideaal om je dagelijkse planningen en doelen te volgen.

3. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

Met dit Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord krijgt u twee geweldige functies in één product. Hiermee kunt u uw aantekeningen, afspraken en to-do-lijsten op een stijlvolle manier organiseren. Het bord heeft een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak met een kalenderrooster en daaronder een kurken prikbord. Het is voorzien van een stijlvolle zwart met zilveren lijst en foamtape en het wordt geleverd met een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten. Dit bord is erg duurzaam en heeft een afmeting van 585 mm x 430 mm. Dit product is perfect voor het op een stijlvolle manier organiseren van uw dagelijkse taken en taken in de toekomst.

4. Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

Deze Whiteboard Weekplanner Notitie bord is perfect voor jou! Het biedt je een handige manier om je taken en plannen te organiseren. Het bord is gemaakt van stevig materiaal en heeft een strakke, moderne look. Deze whiteboard weekplanner heeft voorgedrukte vakken en lijntjes, waar je de taken en evenementen kunt noteren die je moet plannen of herinneringen kunt opschrijven. Het bord wordt geleverd met 4 magneetjes, waarmee je gemakkelijk je notities en herinneringen kunt markeren. Bovendien wordt het bord ook geleverd met een stift, waarmee je gemakkelijk en snel je notities kunt maken. De stift heeft een permanente inkt, zodat je taken en herinneringen niet snel vergeten worden. Het bord heeft een stijlvolle afwerking, waardoor het een mooie toevoeging is aan je kantoor of thuis.

5. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Met de Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard kunt u het leven van uw gezin eenvoudig plannen en organiseren. Deze familieplanner heeft 8 A3-whiteboards die u kunt bevestigen aan een koelkast of ander metaaloppervlak. U hoeft hierbij geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen te gebruiken. De whiteboard kan worden gebruikt als to do planner, gezinsplanner of als een interieurdecoratie. U kunt gemakkelijk notities, plannen en andere informatie opschrijven op de whiteboard met behulp van whiteboard markers. De weekplanner is ook gemakkelijk te verplaatsen, want de achterkant heeft een magnetisch gedeelte waardoor u deze eenvoudig kunt ophangen. De whiteboard is ook licht van gewicht, waardoor u deze eenvoudig kunt verplaatsen. Daarnaast is de weekplanner gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij stevig is en tegen een stootje kan. Met de Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard kunt u de dagelijkse activiteiten van uw gezin beheersen en prioriteiten stellen.

Nog niet de perfecte planbord gevonden?

Vind je de bovenstaande 5 planbord niet volledig op je wensen aansluiten? Of is er een andere reden waarom je liever niet voor één van deze 5 planbord kiest? In dat geval raden wij je aan om ook onderstaande 5 productreviews goed door te nemen. Ook over deze 5 planbord zijn wij namelijk te spreken.

6. Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

Het bijzondere aan deze weekplanner is dat hij gemaakt is van hoogwaardig magnetisch materiaal, waardoor je gemakkelijk je taken en afspraken kunt aanpassen. Deze magnetische weekplanner is ook voorzien van een handige kalender waarin je je dagelijkse activiteiten kunt invoeren. De weekplanner wordt geleverd met een set stiften en een wisser, zodat je je kalender gemakkelijk kunt bijwerken. De Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 is de perfecte oplossing voor zowel gezinnen als individuen. Het biedt een duidelijk overzicht van het hele gezin, waardoor iedereen op de hoogte blijft van de afspraken en taken. De planner is ook handig voor kleine bedrijven, aangezien je met één kalender gemakkelijk je afspraken kunt bijhouden. Bovendien is de Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 ook een stijlvolle toevoeging aan elk kantoor of thuiskantoor.

7. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

De magnetische pictogrammen van Brute Strength zijn perfect voor een dagelijks dagritme en/of weekplanning. De set bestaat uit 50 stuks en bevat verschillende kleuren. De pictogrammen hebben een stevige magnetische achterzijde waardoor ze gemakkelijk aan een planbord kunnen worden bevestigd. Ze zijn gemaakt van stevig kunststof en hebben een moderne uitstraling. De pictogrammen zijn ideaal voor mensen met autisme en ADHD, maar ook voor kinderen die van structuur in hun dag houden. Ze geven een duidelijk overzicht van de dagelijkse taken, zoals eten, huiswerk, sporten en meer. De pictogrammen zijn ook geschikt voor andere toepassingen, zoals het plannen van een vakantie, thuiswerkplannen, evenementen, kortom, alles wat je maar kunt bedenken.

8. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze set bevat 50 stuks magnetische pictogrammen in verschillende kleuren, waarmee een weekplanner of dagritme gemaakt kan worden. Perfect voor het structureren van het dagelijks leven. De magnetische pictogrammen kunnen worden gebruikt op elk magneetbord, zoals een planbord, waardoor het maken van een dagplanning veel gemakkelijker wordt. De magnetische pictogrammen zijn geschikt voor mensen met autisme, waardoor ze meer inzicht krijgen in hun dagelijkse schema. Deze set is ook ideaal voor kinderen met een drukke agenda, zodat ze hun verplichtingen kunnen plannen in plaats van ze te vergeten. De magnetische pictogrammen zijn gemaakt van een stevig, duurzaam materiaal, waardoor ze zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Brute Strength biedt dus de perfecte basis voor iedereen die behoefte heeft aan structuur en planning. Met deze set magnetische pictogrammen is het maken van een weekplanner of dagritme eenvoudig en krijgt u inzicht in uw dagelijkse schema. De set is geschikt voor mensen met autisme, maar ook voor drukke kinderen. De magnetische pictogrammen zijn stevig en duurzaam, dus u kunt er zeker van zijn dat deze set jarenlang mee zal gaan. Laat uw dagelijks leven een stuk organisatiever worden met Brute Strength's magnetische pictogrammen!

9. Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

5/5

Met deze set magnetische planborden van Lumbit heb je een compleet overzicht van je agenda. Je kunt je activiteiten, taken en boodschappen gemakkelijk bijhouden en nooit meer iets vergeten. De maandplanner is ideaal om je verjaardagen, afspraken en evenementen in de gaten te houden. De weekplanner helpt je om je taken, activiteiten en verplichtingen voor de komende week goed te plannen. Met de boodschappenlijst kun je je boodschappen op een rijtje zetten en je notitie bord is een perfecte plek voor al je reminders en korte notities. Met deze set magnetische planborden van Lumbit heb je alles wat je nodig hebt om je dagelijkse leven overzichtelijk te houden. De borden zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal wat lange tijd meegaat. Ook is het eenvoudig om de borden op te hangen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. De magnetische borden geven je ook de mogelijkheid om je borden aan te passen en te upgraden met extra accessoires zoals pinnen, kaarten, notities en meer.

10. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (12) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

De brutale kracht magnetische weekplanner whiteboard biedt een leuke en makkelijke manier om de dagelijkse taken en activiteiten bij te houden. Deze stijlvolle weekplanner heeft een groot oppervlak van 12 A3-plannen. Met deze weekplanner kunnen je gezin en familieleden hun taken en activiteiten gemakkelijk bijhouden. Het is een geweldige manier om georganiseerd te blijven en er is geen aparte montage benodigd. Je kunt de weekplanner eenvoudig plakken op een koelkast of ander metaal object. Er is geen plakband, lijm of ander bevestigingsmateriaal nodig. Het magneetgedeelte plak je gewoon op het oppervlak en dan hangt de weekplanner. Je kunt ook verschillende kleuren markeerstiften gebruiken om je taken en activiteiten bij te houden. De weekplanner is ook sterk en duurzaam, waardoor hij jarenlang meegaat. Je kunt deze weekplanner gebruiken voor je dagelijkse taken, zoals boodschappen doen, afspraken maken, deadlines beheren en meer. Met de brutale kracht magnetische weekplanner, zal je gezin nooit meer taken vergeten!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste planbord

Ja, je kunt deze planbord blind vertrouwen. Dit heeft twee redenen:

  • Wij hebben volledig zelf het onderzoek uitgevoerd. De adviezen die wij je geven, zijn hierdoor adviezen waar wij volledig achterstaan.
  • Wij werken volledig onafhankelijkheid. Ook hebben wij ervoor gekozen om onafhankelijk te werken. Dit houdt in dat wij niet met andere merken of fabrikanten samenwerken.

Voor het selecteren van de 10 beste planbord hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we kritisch naar de kwaliteit, prijs, samenstelling en voordelen per product gekeken. Op basis daarvan hebben we uiteindelijk de top 10 beste planbord aan kunnen wijzen.

Onze laatste woord over planbord

Met de informatie op deze pagina ben je goed voorbereid als je op zoek gaat naar een planbord. Je hebt de juiste keuze kunnen maken, wat een soort garantie is dat je een goede aankoop doet. Het is duidelijk; alleen de beste producten hebben de top 10 bereikt! Er zijn zoveel verschillende soorten producten, dus het is belangrijk om een product te kiezen dat uw behoeften het beste aanspreekt. Tegelijkertijd moet je ook letten op de waarde. Met de informatie op deze pagina kunnen jullie de juiste keuze maken bij het zoeken naar een planbord. Jullie kunnen met een gerust hart een van deze producten uit de top 10 uitzoeken, aangezien jullie weten dat het een goede aankoop is. Ook als jullie besluiten om een ander product te kiezen, zijn jullie voorbereid dankzij de informatie op deze pagina. Toch raden wij aan om te kijken naar de producten in de top 10. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze producten de beste waarde en functionaliteit bieden.

Nieuwe planbord kopen: waar moet je precies op letten?

Is het voor jou kraakhelder; heb je een nieuwe planbord voor in je kantoor nodig? Dan doe je er, volgens ons, verstandig aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Dat deze 10 planbord als beste uit onze test gekomen zijn, is uiteraard niet zonder reden. Nee, deze 10 planbord hebben gewoonweg het meeste te bieden. Om uiteindelijk voor jezelf tot de juiste keuze te komen, zijn er een paar zaken waar je goed op moet letten.

Samenstelling en gebruik van de planbord

Ten eerste moet je goed naar de samenstelling van elke planbord kijken. Elke planbord is op zijn eigen manier uniek, waardoor je op dit gebied een uitgebreide vergelijking kunt maken. Ten tweede moet je over het gewenste gebruik nadenken. Waarvoor en hoe wil je precies je nieuwe planbord gebruiken? Als je dat weet, kun je dit prima afstemmen op de samenstelling van elke planbord. Je bent hierdoor in staat om alvast een flinke schifting in het aanbod te maken.

Budget en kwaliteit van de planbord

Verder heb je uiteraard met de kwaliteit van de planbord te maken. Wij raden je aan om alleen voor een variant van een A-merk te kiezen. Kies ook voor een variant die goed aangeschreven staat. Dat geldt in ieder geval allemaal voor de varianten die wij hierboven besproken hebben. Tot slot moet je ook nog op je budget letten. Hoeveel geld kun en wil je uitgeven aan je nieuwe planbord? Doordat de prijzen nogal uiteenlopen, kun je voor elk budget wel een prima planbord aanschaffen. Ga in ieder geval voor één van bovenstaande varianten.