1. qwerty toetsenbord

De top 10 beste qwerty toetsenbord van 2024

Het kopen van een toetsenbord kan een ingewikkelde taak zijn. Je moet antwoord geven op vragen, zoals: "Wat voor soort toetsenbord heb ik nodig?", "Welke functies heb ik nodig?", en " Hoeveel wil ik uitgeven?". Als je een qwerty toetsenbord zoekt, die alleen geschikt is voor het typen en voor de basissysteemfuncties, dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel presenteren we de top 10 qwerty-toetsenborden die je kunt kopen. Met deze informatie, kun je de beste keuze maken voor jouw specifieke behoeften en budget. We kijken wat de mogelijkheden zijn van qwerty toetsenborden en waarom je er een zou willen aanschaffen. Deze informatie zal je helpen bij je aankoopbeslissing.

Wat is de beste qwerty toetsenbord van 2024? Vind hier de top 10 beste qwerty toetsenborden

Wil je voor in je kantoor een nieuwe qwerty toetsenbord kopen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je namelijk allerlei soorten en varianten naar voren komen. Daarbij is het ook nog een feit dat je niet dagelijks een qwerty toetsenbord koopt. Je doet er daarom verstandig aan om je goed in het huidige aanbod te verdiepen. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Hoe wij dit doen? Onze specialisten zijn voor jou op zoek naar de 10 beste qwerty toetsenbord gegaan. Op basis van onze bevindingen en analyses hebben wij uiteindelijk de 10 beste qwerty toetsenbord aan kunnen wijzen. Verder voorzien wij je verderop in dit artikel nog van handige tips. Met deze tips ben je in staat om nog sneller de beste qwerty toetsenbord voor in jouw kantoor uit te kiezen.

Laatste aangepast: 1 aug. 2023

30 jun. 2023

Hoi, mijn naam Cathlyn. Samen met een team van andere specialisten werk ik dagelijks hard aan de website Hetbestevoorkantoor.nl. Dit doe ik voornamelijk omdat ik het erg leuk vind. Kantoorartikelen hebben bij mij een bepaalde passie opgewekt, getuige ook mijn vorige banen. Zo ben ik actief geweest als inrichter van kantoorpanden. Waar een goed kantoor aan moet voldoen, kan ik je dan ook haarfijn uitleggen.

Cathlyn Bakker
Cathlyn Bakker

De 5 beste qwerty toetsenborden van A tot Z uitgelicht

Wat is nou de beste qwerty toetsenbord waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag is per individu verschillend. Dit komt voornamelijk doordat de wensen per individu verschillend zijn. Ook komt dit doordat de verschillende qwerty toetsenbord allemaal op hun eigen manier uniek zijn. Dit maakte het voor ons een ware uitdaging om de 5 beste qwerty toetsenbord uit te kiezen. Uiteindelijk zijn wij bij de onderstaande 5 varianten uitgekomen.

1. HP 230 Draadloos Toetsenbord.

5/5

Productoverzicht Ervaar het ultieme comfort met het HP 230 draadloos toetsenbord. Het chiclet-toetsenbord is ontworpen om stil te zijn en uitstekend te presteren, zodat u zonder afleiding kunt typen. De draadloze 2.4GHz-verbinding zorgt ervoor dat u zich vrij kunt bewegen zonder vertraging. Bovendien kunt u genieten van een lange batterijduur van minimaal 16 maanden, zodat u helemaal geen extra batterijen meer hoeft te kopen. Het toetsenbord heeft een stijlvol ontwerp met een geïntegreerde vingerafdruklezer voor extra beveiliging. Bovendien is het toetsenbord uitgerust met 12 functietoetsen om uw productiviteit te verhogen. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt het toetsenbord natuurlijk in de hand en kunt u comfortabel tikken zonder vermoeidheid. Bovendien krijgt u twee jaar garantie bij aankoop van het HP 230 draadloos toetsenbord.

2. HP 230 draadloze muis- en toetsenbordcombinatie set.

5/5

Productoverzicht Ervaar een toetsenbord- en muiscombinatie die comfortabel en stijlvol is. Niet alleen vergroot je je efficiëntie zonder lawaai te maken, maar blijf je ook productief dankzij sneltoetsen op het toetsenbord en batterijen die lang meegaan. Comfort en duurzaamheid De HP 230 draadloze muis- en toetsenbordcombinatie set is ontworpen met comfort en duurzaamheid in gedachten. Met het chiclet-toetsenbord kun je comfortabeler en nauwkeuriger typen met minder lawaai. Daarnaast biedt de muis nauwkeurige bewegingen met een precisie tot 1600 dpi. Wireless Met de 2,4 GHz draadloze verbinding houd je het overzichtelijk en geniet je van vertragingsvrije bewegingsvrijheid. Bovendien heb je maar één paar batterijen nodig met een indrukwekkende batterijduur van tot 16 maanden voor het toetsenbord en 12 maanden voor de muis. Met de 12 functietoetsen kun je met één klik alle functies activeren. Garantie Kies voor zekerheid met twee jaar standaardgarantie van HP. De inhoud van de doos bestaat uit het toetsenbord, muis, productinformatie, garantiekaart, R.E.D. RTF-kaart en garantie.

3. Logitech K120 Toetsenbord QWERTY US ANSI.

5/5

Met de Logitech K120 heb je een modern en betrouwbaar toetsenbord bij de hand. Deze toetsenbord is voorzien van een QWERTY US ANSI-indeling en is gemaakt om je dagelijkse taken makkelijk en snel uit te voeren. De Logitech K120 is voorzien van een USB-kabel waarmee je hem makkelijk kan aansluiten op elke computer. De toetsen van de Logitech K120 zijn voorzien van een 'concave'-ontwerp, waardoor je comfortabel kunt typen. De toetsen zijn hoog, waardoor je ook minder snel fouten maakt wanneer je typt. Daarnaast heeft het toetsenbord geen batterijen of accu die je regelmatig moet vervangen of opladen. De Logitech K120 is dus een perfect toetsenbord voor dagelijks gebruik.

4. Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord met verlichting Membraan QWERTY.

5/5

Het Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord is een uitstekende keuze voor gamers. Dit toetsenbord is gemaakt van duurzaam materiaal en is voorzien van een membraan-technologie, waardoor het een comfortabel gebruik garandeert. Het toetsenbord maakt gebruik van de QWERTY lay-out en heeft 12 multimediatoetsen die het spelen van games eenvoudig maken. De verlichting op het toetsenbord is aan te passen, waardoor je de perfecte verlichtingsinstelling krijgt. De Rainbow Wave-verlichting (rood, blauw en paars) biedt een kleurrijk schouwspel in het donker. Daarnaast heeft het Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord een anti-ghosting functie waarmee je maximaal 6 toetsen tegelijkertijd kunt indrukken. Met dit toetsenbord kun je jouw game-ervaring naar een hoger niveau tillen.

5. DELL KB216 toetsenbord USB QWERTY US International.

5/5

Het Dell KB216 toetsenbord is ontworpen om uw dagelijkse leven eenvoudiger te maken. Het toetsenbord is voorzien van een sterke, duurzame constructie, waardoor het tegen een stootje kan en gemaakt is voor langdurig gebruik. Het toetsenbord heeft een USB-aansluiting waarmee je eenvoudig je computer of laptop aansluit. Het toetsenbord beschikt over een QWERTY US-indeling, waardoor je eenvoudig en snel kunt typen en een betere productiviteit kunt behalen. Het toetsenbord beschikt ook over een speciale toets waarmee je snel toegang krijgt tot functies zoals media, mail en het internet. Verder beschikt het toetsenbord over speciale toetsen voor het regelen van geluidsniveaus, volume, het vergrendelen van het scherm en het activeren van de slaapstand. Kortom, het Dell KB216 toetsenbord is een must-have als je op zoek bent naar een betrouwbare, duurzame en betaalbare toetsenbordoplossing.

Nog niet de perfecte qwerty toetsenbord gevonden?

Vind je de bovenstaande 5 qwerty toetsenbord niet volledig op je wensen aansluiten? Of is er een andere reden waarom je liever niet voor één van deze 5 qwerty toetsenbord kiest? In dat geval raden wij je aan om ook onderstaande 5 productreviews goed door te nemen. Ook over deze 5 qwerty toetsenbord zijn wij namelijk te spreken.

6. Igoods Toetsenbord Draadloos Wireless Keyboard Opvouwbaar Mini Bluetooth Toetsenbord met Touchpad QWERTY Toetsenbord BT.

5/5

Met het Igoods Toetsenbord Draadloos Wireless Keyboard Opvouwbaar Mini Bluetooth Toetsenbord met Touchpad QWERTY Toetsenbord BT heb je altijd een complete set aan toetsenbord en muis bij de hand. Het toetsenbord is erg dun en draadloos, waardoor je het gemakkelijk kunt opvouwen en meenemen. Met één druk op de knop maak je via bluetooth verbinding met je smartphone of tablet. Hierna heb je direct toegang tot alle functies van het toetsenbord. Met dit toetsenbord is het ook mogelijk om met de touchpad te navigeren tussen schermen. De touchpad beschikt over verschillende functies zoals zoomen, scrollen en klikken, waardoor je makkelijk door je bestanden of documenten kunt bladeren. Het toetsenbord is ook voorzien van QWERTY-indeling, waardoor je snel en gemakkelijk teksten kunt typen. Kortom, het Igoods Toetsenbord Draadloos Wireless Keyboard Opvouwbaar Mini Bluetooth Toetsenbord met Touchpad QWERTY Toetsenbord BT biedt alle functionaliteiten voor een optimaal gebruiksgemak.

7. Perixx Periboard 317 Toetsenbord met grote letters Backlight Grote letters Big keys QWERTY Toetsenbord voor.

5/5

Het Perixx Periboard 317 heeft ook een backlight functie. Deze functie heeft LED verlichting en hierdoor is het mogelijk om het toetsenbord bij weinig licht te gebruiken. Het toetsenbord is ook erg gebruiksvriendelijk dankzij de QWERTY-indeling. De grote letters maken het gemakkelijker om te typen en te lezen voor mensen met een visuele handicap of slechtzienden. Het Perixx Periboard 317 is de perfecte oplossing voor mensen met een visuele handicap of slechtzienden, maar ook voor senioren die moeite hebben met het typen op een kleiner formaat toetsenbord. Het toetsenbord biedt comfort, gemak en een veilige manier van typen. Met de backlight functie kun je ook in het donker genieten van een comfortabel typen. Dit toetsenbord zorgt ervoor dat je ook in het donker kunt typen met een gerust gevoel. Dit toetsenbord is de perfecte oplossing voor mensen die een veilige en comfortabele manier van typen zoeken.

8. The G-Lab Combo Argon Gaming Bundel Qwerty Toetsenbord/ Headset/ Muis(mat)

5/5

NO DESCRIPTION

9. Draadloos Bluetooth Opvouwbaar QWERTY Toetsenbord met Touchpad Voor Smartphones en Computers android.

5/5

Met dit draadloze, opvouwbare QWERTY toetsenbord met touchpad van Bluetooth heb je een erg handige oplossing in verschillende situaties. Met maar één druk op de knop maak je verbinding met je favoriete device en ben je klaar om te typen. De touchpad maakt het navigeren tussen schermen extra gemakkelijk en het toetsenbord is geschikt voor alle gangbare besturingssystemen. Het toetsenbord is ultra dun en gemakkelijk op te vouwen waardoor het extra gemakkelijk is om mee te nemen. Je hebt altijd een stijlvol toetsenbord bij de hand dat je kunt gebruiken in verschillende situaties. Of je nu thuis bent, op reis bent of op kantoor, je bent altijd voorbereid met dit draadloze opvouwbare QWERTY toetsenbord met touchpad.

10. Case2go Universeel Opvouwbaar Bluetooth Keyboard met Numeriek Numpad QWERTY Toetsenbord voor IOS, Android en Windows.

5/5

Met dit universele opvouwbare bluetooth toetsenbord met een numeriek numpad van Case2go heb je altijd je ideale toetsenbord bij je! Het toetsenbord is compatibel met iOS, Android en Windows. Het toetsenbord is voorzien van een QWERTY toetsenbord met een numeriek numpad waarmee je gegevens gemakkelijk kunt invoeren en veelvuldig spreadsheets en financiële programma's kunt gebruiken. Het toetsenbord is opvouwbaar waardoor je het gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Het toetsenbord heeft een klein formaat en is daardoor gemakkelijk te vervoeren. Met een gewicht van maar 208 gram is het toetsenbord ook licht en dus ideaal om mee te nemen op reis. Je kunt het toetsenbord gemakkelijk aansluiten op je apparaat via bluetooth en je bent direct klaar om te typen. Kortom, met dit toetsenbord heb je altijd een perfecte typer bij je!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste qwerty toetsenbord

Ja, je kunt deze qwerty toetsenbord blind vertrouwen. Dit heeft twee redenen:

  • Wij hebben volledig zelf het onderzoek uitgevoerd. De adviezen die wij je geven, zijn hierdoor adviezen waar wij volledig achterstaan.
  • Wij werken volledig onafhankelijkheid. Ook hebben wij ervoor gekozen om onafhankelijk te werken. Dit houdt in dat wij niet met andere merken of fabrikanten samenwerken.

Voor het selecteren van de 10 beste qwerty toetsenbord hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we kritisch naar de kwaliteit, prijs, samenstelling en voordelen per product gekeken. Op basis daarvan hebben we uiteindelijk de top 10 beste qwerty toetsenbord aan kunnen wijzen.

Onze laatste woord over qwerty toetsenbord

Met dit artikel kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt als het gaat om de beste qwerty toetsenbord. Deze lijst heeft alle opties die je nodig hebt en vermeldt alle kenmerken waar je naar moet zoeken bij het kiezen van een qwerty toetsenbord. Door deze informatie te overwegen, kun je de beste keuze maken. Met deze lijst met top 10 qwerty toetsenborden kan je rustig op je doel afgaan en kom je je zoektocht naar de perfecte qwerty toetsenborden tegen. Je hoeft dus nooit meer te twijfelen of het toetsenbord dat je hebt gekozen wel de juiste keuze is. Met deze top 10 ben je er zeker van dat je een toetsenbord kiest dat precies past bij jouw behoeften. Het uitzoeken van een goed qwerty toetsenbord hoeft dus geen uitputtende zoektocht meer te zijn. Met deze top 10 heb je gegarandeerd een toetsenbord dat goed bij je past. Door de informatie hierboven te bekijken, kun je je zorgen over het kiezen van een qwerty toetsenbord vergeten. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar de perfecte qwerty toetsenbord en laat je schrijven met vloeiende bewegingen!

Nieuwe qwerty toetsenbord kopen: waar moet je precies op letten?

Is het voor jou kraakhelder; heb je een nieuwe qwerty toetsenbord voor in je kantoor nodig? Dan doe je er, volgens ons, verstandig aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Dat deze 10 qwerty toetsenbord als beste uit onze test gekomen zijn, is uiteraard niet zonder reden. Nee, deze 10 qwerty toetsenbord hebben gewoonweg het meeste te bieden. Om uiteindelijk voor jezelf tot de juiste keuze te komen, zijn er een paar zaken waar je goed op moet letten.

Samenstelling en gebruik van de qwerty toetsenbord

Ten eerste moet je goed naar de samenstelling van elke qwerty toetsenbord kijken. Elke qwerty toetsenbord is op zijn eigen manier uniek, waardoor je op dit gebied een uitgebreide vergelijking kunt maken. Ten tweede moet je over het gewenste gebruik nadenken. Waarvoor en hoe wil je precies je nieuwe qwerty toetsenbord gebruiken? Als je dat weet, kun je dit prima afstemmen op de samenstelling van elke qwerty toetsenbord. Je bent hierdoor in staat om alvast een flinke schifting in het aanbod te maken.

Budget en kwaliteit van de qwerty toetsenbord

Verder heb je uiteraard met de kwaliteit van de qwerty toetsenbord te maken. Wij raden je aan om alleen voor een variant van een A-merk te kiezen. Kies ook voor een variant die goed aangeschreven staat. Dat geldt in ieder geval allemaal voor de varianten die wij hierboven besproken hebben. Tot slot moet je ook nog op je budget letten. Hoeveel geld kun en wil je uitgeven aan je nieuwe qwerty toetsenbord? Doordat de prijzen nogal uiteenlopen, kun je voor elk budget wel een prima qwerty toetsenbord aanschaffen. Ga in ieder geval voor één van bovenstaande varianten.