1. whiteboard

De top 10 beste whiteboard van 2024

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt - uit je hersens komen terwijl je probeert iets te bedenken. De puzzelstukjes lijken niet af te maken, maar dan komt plotseling een oplossing bovendrijven. Er is een whiteboard dat op deze waardevolle momenten kan helpen. Met een whiteboard kan je ideeën en gegevens op een handige manier presenteren, organiseren en delen. De mogelijkheden van een whiteboard zijn eindeloos en er is dan ook veel keus uit verschillende soorten en maten. In dit artikel laten we de top 10 whiteboards zien die je op de markt kunt vinden.

Wat is de beste whiteboard van 2024? Vind hier de top 10 beste whiteboards

Wil je voor in je kantoor een nieuwe whiteboard kopen? Dan sta je voor een leuke uitdaging. Als je naar het huidige aanbod kijkt, zie je namelijk allerlei soorten en varianten naar voren komen. Daarbij is het ook nog een feit dat je niet dagelijks een whiteboard koopt. Je doet er daarom verstandig aan om je goed in het huidige aanbod te verdiepen. Daar helpen wij je graag een handje bij.

Hoe wij dit doen? Onze specialisten zijn voor jou op zoek naar de 10 beste whiteboard gegaan. Op basis van onze bevindingen en analyses hebben wij uiteindelijk de 10 beste whiteboard aan kunnen wijzen. Verder voorzien wij je verderop in dit artikel nog van handige tips. Met deze tips ben je in staat om nog sneller de beste whiteboard voor in jouw kantoor uit te kiezen.

Laatste aangepast: 3 aug. 2023

30 jun. 2023

Hoi, mijn naam Cathlyn. Samen met een team van andere specialisten werk ik dagelijks hard aan de website Hetbestevoorkantoor.nl. Dit doe ik voornamelijk omdat ik het erg leuk vind. Kantoorartikelen hebben bij mij een bepaalde passie opgewekt, getuige ook mijn vorige banen. Zo ben ik actief geweest als inrichter van kantoorpanden. Waar een goed kantoor aan moet voldoen, kan ik je dan ook haarfijn uitleggen.

Cathlyn Bakker
Cathlyn Bakker

De 5 beste whiteboards van A tot Z uitgelicht

Wat is nou de beste whiteboard waar je voor kunt kiezen? Het antwoord op deze vraag is per individu verschillend. Dit komt voornamelijk doordat de wensen per individu verschillend zijn. Ook komt dit doordat de verschillende whiteboard allemaal op hun eigen manier uniek zijn. Dit maakte het voor ons een ware uitdaging om de 5 beste whiteboard uit te kiezen. Uiteindelijk zijn wij bij de onderstaande 5 varianten uitgekomen.

1. IVOL Whiteboard 100x150cm Magnetisch Gelakt staal Met montagemateriaal.

5/5

Het IVOL Whiteboard is gemaakt van 100x150cm gelakt staal. Het is geschikt voor intensief gebruik, dankzij de sterke en duurzame materialen. De zwarte laklaag die is aangebracht op het whiteboard zorgt ervoor dat het bord een extra luxe uitstraling heeft. Het bord is voorzien van een magnetische coating, waardoor het gemakkelijk is om notities en documenten aan het bord te kleven. Verder wordt het bord geleverd met een eenvoudige montageset, waarmee je het bord gemakkelijk en veilig kunt ophangen. Dit maakt het bord ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen. De stevige constructie zorgt ervoor dat het bord makkelijk blijft hangen in elke omgeving.

2. IVOL Whiteboard zonder rand Hexagon 100 cm Magnetisch Frameless.

5/5

De IVOL Whiteboard zonder rand Hexagon 100 cm Magnetisch Frameless is een uniek stukje kantoor- of schoolmeubilair. Dit whiteboard heeft geen randen, waardoor het een modern, stijlvol en uniek design heeft. Het whiteboard is gemaakt van sterk, duurzaam kunststof wat zorgt voor langdurig gebruik. Het is 100 cm breed en heeft een zeshoekige vorm. Het whiteboard is magnetisch, waardoor je er gemakkelijk notities, foto's en andere documenten op kunt plaatsen. Het heeft ook een speciale laag die het mogelijk maakt om het schrijven en eraf halen gemakkelijker te maken. Je kunt het whiteboard ook combineren met andere zeshoekige whiteboards voor een speels effect. Het whiteboard is eenvoudig te bevestigen aan de muur en is een geweldige manier om je kantoor of school aan te kleden.

3. Nobo Droog Uitwisbaar Klein Magnetisch Whiteboard met Aluminium Lijst 58,5 x 43cm Inclusief Markers, Magneten en Wisser.

5/5

Dit Nobo Droog Uitwisbaar Klein Magnetisch Whiteboard met Aluminium Lijst biedt de perfecte oplossing voor thuiskantoren, gemeenschappelijke ruimtes en andere dagelijkse opslag van informatie. Door gebruik te maken van een droog uitwisbaar oppervlak en een stijlvolle aluminium afwerking, kan dit whiteboard gemakkelijk aan de muur worden bevestigd met behulp van zelfklevende pads die zowel staand als liggend kunnen worden gebruikt. Het is de perfecte oplossing voor het plannen, noteren van geheugensteuntjes of het opslaan van ideeën. Bovendien wordt dit whiteboard geleverd met 2 whiteboardmarkers, 4 whiteboardmagneten, zelfklevende montagepads en een compacte whiteboardwisser in een assortiment van kleuren, zodat je er zeker van kunt zijn dat de kleur die je ontvangt altijd bij je whiteboard zal passen. Formaat: 585x430mm. Het is een handig en stijlvol memobord dat je in staat stelt om georganiseerd te blijven en al je informatie bij de hand te hebben.

4. Lenx whiteboard 10 in 1 Set Magnetisch bord 60 x 90 cm Inclusief Stiften, Marker en Magneten Krasvast memobord.

5/5

Dit Lenx 10 in 1 Set Magnetisch bord, biedt een unieke oplossing voor al je dagelijkse presentaties. Met een oppervlakte van 60 x 90 cm, is er genoeg ruimte voor al je ideeën. Het krasvaste memobord is voorzien van een speciale coating waardoor je tekeningen en schrijfsels makkelijk kunt wissen. Bovendien is het bord magnetisch, waardoor je mappen, documenten en foto's eenvoudig aan het bord kunt hangen. Het bord wordt geleverd met 6 kleurrijke stiften, een marker en 6 magneten. Ideaal om je vergaderingen en presentaties op een professionele manier vorm te geven. Je kunt zelfs gebruik maken van het bord als een echte krijtbord door de marker en stiften te gebruiken. Het bord is eenvoudig te bevestigen aan de muur, dankzij de bijgeleverde montagemateriaal. Maak je leven een stukje makkelijker met dit praktische whiteboard en voeg professionele stijl toe aan je presentaties.

5. Desq Whiteboard Magnetisch - Aluminium omlijsting 30 x 40 cm.

5/5

Met dit Desq whiteboard krijgt u de gelegenheid om uw creativiteit te laten stromen. Het is voorzien van een stevige, aluminium omlijsting in een moderne, witte kleur. De afmeting is 30 x 40 cm, waardoor het whiteboard gemakkelijk op uw bureau of aan de muur te bevestigen is. Het board is beschrijfbaar met whiteboardmarkers en is eenvoudig droog te reinigen. Dankzij het krachtige magneetoppervlak is het whiteboard ook uitermate geschikt voor het ophangen van documenten of notities. Kortom, met dit Desq whiteboard heeft u altijd een handige werkplek om uw ideeën, notities of documenten op te schrijven of te presenteren. Of het nu thuis of op kantoor is, met dit board bent u verzekerd van een product van hoge kwaliteit en een moderne uitstraling.

Nog niet de perfecte whiteboard gevonden?

Vind je de bovenstaande 5 whiteboard niet volledig op je wensen aansluiten? Of is er een andere reden waarom je liever niet voor één van deze 5 whiteboard kiest? In dat geval raden wij je aan om ook onderstaande 5 productreviews goed door te nemen. Ook over deze 5 whiteboard zijn wij namelijk te spreken.

6. Whiteboard 60x90 cm Magnetisch Magneetbord Memobord Planbord Schoolbord.

5/5

Dit whiteboard heeft een afmeting van 60x90 cm en is perfect voor het tonen van presentaties of het bijhouden van agenda's. Het heeft een stevige metalen omlijsting en is daardoor makkelijk te bevestigen aan de muur. Bovendien is het bord voorzien van twee handige opberglades waar je al je whiteboardaccessoires, zoals stiften, erasers en markers, in kunt opbergen. Het whiteboard is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor slijtvast en duurzaam. Het heeft een gladde oppervlakte waardoor je er gemakkelijk op kunt schrijven. Het board is ook waterbestendig en vuilafstotend. Je kunt het bord gemakkelijk reinigen met een vochtige doek. Bovendien heeft het een milieuvriendelijke laklaag waardoor er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Kortom, dit whiteboard met magneethoudend memobord is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig bord met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het bord is makkelijk in gebruik, heeft een stevige metalen omlijsting en twee handige opberglades. Bovendien is het bord slijtvast, duurzaam, waterbestendig en vuilafstotend. Perfect voor het tonen van presentaties of het bijhouden van agenda's. Wil je een magneethoudend whiteboard met een afmeting van 60x90 cm kopen? Dit whiteboard is perfect voor kantoor, school of thuis. Het is droog uitwisbaar, magnetisch en heeft e.

7. Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast Weekmenu Planner Famillieplanner Organiseer en voorkom zo stress in je leven.

5/5

Met de Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast Weekmenu Planner Famillieplanner kun je je leven overzichtelijker en gemakkelijker maken. Deze planner is een stijlvolle en multifunctionele accessoire voor thuis of op het werk. Het is gemaakt van stevig, hoogwaardig materiaal waardoor het lang meegaat. De uitneembare whiteboard panelen maken het gemakkelijk om je plan voor de week te organiseren. De Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast Weekmenu Planner Famillieplanner is meer dan alleen een planner. De whiteboard panelen kunnen ook worden gebruikt om korte notities en herinneringen aan te brengen. De magneten aan de achterzijde maken het ook mogelijk om foto's, briefjes en andere kleine voorwerpen aan de planner te bevestigen. Zo kun je je leven gemakkelijk organiseren en stress voorkomen. Krijg meer controle over je leven, met de Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast Weekmenu Planner Famillieplanner! Ontdek de Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast Weekmenu Planner Famillieplanner en krijg meer controle over je leven. Met deze multifunctionele accessoire krijg je meer overzicht en ben je beter voorbereid op de toekomst. Het is een stijlvolle manier om je leven te organiseren en stress te verminderen. Verander je leven met de Magnetische Weekplanner Whiteboard Koelkast Weekmenu Planner Famillieplanner!

8. AWEMOZ Magnetisch Whiteboard A3 Formaat Familieplanner 2022 Weekplanner Maandplanner Planbord Incl. 8 Whiteboard

5/5

NO DESCRIPTION

9. Mini White Board | | met 2 Kanten | Magnetisch Ophangsysteem | Ruitjes.

5/5

Met de Mini White Board met 2 kanten zijn je notities, ideeën en taken overal bij de hand. Hij is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevig magnetisch ophangsysteem waarmee hij aan een muur, deur of bed kan worden gehangen. De board is voorzien van een ruitjes patroon voor extra stijl en functionaliteit. Met de Mini White Board kun je al je doelen en ideeën gemakkelijk en snel opschrijven. De witte inkt die je hierbij gebruikt is makkelijk uitwisbaar, waardoor je het board kunt opnieuw gebruiken voor andere doelen of ideeën. Het board is perfect voor thuis, op kantoor of in de klas. Laat je creativiteit vrij en maak er een plek van waar je je inspiratie kunt opschrijven.

10. Desq Whiteboard Magnetisch Inclusief montage set 40 x 60 cm.

5/5

Met de DESQ Whiteboard Magnetisch Inclusief Montage Set kunt u ideeën, notities, afbeeldingen en meer makkelijk en efficiënt presenteren. Het metalen oppervlak is afgewerkt met een hoogwaardige coating, die zorgt voor een lange levensduur en een perfect schrijfoppervlak. Het whiteboard is voorzien van magnetische lijnen, zodat u kunt schrijven, tekenen en plaatjes kunt ophangen met magneetjes. De montage set bestaat uit een stevige metalen frame en bevestigingsmateriaal. Het frame is gemakkelijk te installeren op de muur met de meegeleverde haken. Als u de whiteboard wilt verplaatsen, kunt u het ook gemakkelijk ophangen aan de achterzijde van de frame. Dit DESQ® Whiteboard is perfect voor thuis, op kantoor of in klaslokalen. Het metalen oppervlak is perfect voor het schrijven van notities met een whiteboardmarker en met het meegeleverde bevestigingsmateriaal kunt u ook plaatjes en andere materialen aan het whiteboard bevestigen. Deze DESQ Whiteboard Magnetisch Inclusief Montage Set is verkrijgbaar in een formaat van 40 x 60 cm.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste whiteboard

Ja, je kunt deze whiteboard blind vertrouwen. Dit heeft twee redenen:

  • Wij hebben volledig zelf het onderzoek uitgevoerd. De adviezen die wij je geven, zijn hierdoor adviezen waar wij volledig achterstaan.
  • Wij werken volledig onafhankelijkheid. Ook hebben wij ervoor gekozen om onafhankelijk te werken. Dit houdt in dat wij niet met andere merken of fabrikanten samenwerken.

Voor het selecteren van de 10 beste whiteboard hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Hierbij hebben we kritisch naar de kwaliteit, prijs, samenstelling en voordelen per product gekeken. Op basis daarvan hebben we uiteindelijk de top 10 beste whiteboard aan kunnen wijzen.

Onze laatste woord over whiteboard

Het heeft even geduurd, maar je hebt eindelijk de top 10 whiteboard getest. Nu ben je in staat om een weloverwogen beslissing te maken over welke whiteboard je moet kiezen. Hoewel er veel producten zijn die de moeite waard zijn, is de uiteindelijke keuze aan jou. Kijk dus goed naar de opties en maak een verstandige keuze op basis van je eigen behoeften. Gelukkig heb je deze gids die je kunt gebruiken bij het toe-eigenen van het juiste whiteboard. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je een product koopt dat de hoogste kwaliteit heeft tegen een betaalbare prijs. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het kiezen van een slechte whiteboard, want je hebt al de knappe koppen van onze onderzoekers geraadpleegd. Nu is het aan jou om op basis van je eigen behoeften een keuze te maken. Veel succes bij het vinden van de perfecte whiteboard voor jou.

Nieuwe whiteboard kopen: waar moet je precies op letten?

Is het voor jou kraakhelder; heb je een nieuwe whiteboard voor in je kantoor nodig? Dan doe je er, volgens ons, verstandig aan om voor één van bovenstaande varianten te kiezen. Dat deze 10 whiteboard als beste uit onze test gekomen zijn, is uiteraard niet zonder reden. Nee, deze 10 whiteboard hebben gewoonweg het meeste te bieden. Om uiteindelijk voor jezelf tot de juiste keuze te komen, zijn er een paar zaken waar je goed op moet letten.

Samenstelling en gebruik van de whiteboard

Ten eerste moet je goed naar de samenstelling van elke whiteboard kijken. Elke whiteboard is op zijn eigen manier uniek, waardoor je op dit gebied een uitgebreide vergelijking kunt maken. Ten tweede moet je over het gewenste gebruik nadenken. Waarvoor en hoe wil je precies je nieuwe whiteboard gebruiken? Als je dat weet, kun je dit prima afstemmen op de samenstelling van elke whiteboard. Je bent hierdoor in staat om alvast een flinke schifting in het aanbod te maken.

Budget en kwaliteit van de whiteboard

Verder heb je uiteraard met de kwaliteit van de whiteboard te maken. Wij raden je aan om alleen voor een variant van een A-merk te kiezen. Kies ook voor een variant die goed aangeschreven staat. Dat geldt in ieder geval allemaal voor de varianten die wij hierboven besproken hebben. Tot slot moet je ook nog op je budget letten. Hoeveel geld kun en wil je uitgeven aan je nieuwe whiteboard? Doordat de prijzen nogal uiteenlopen, kun je voor elk budget wel een prima whiteboard aanschaffen. Ga in ieder geval voor één van bovenstaande varianten.